Deel dit bericht:

Het verhaal van Dirk

Ik was een tijdje geleden jarig, en ik vroeg aan de gasten om een boek voor mij uit te zoeken. Dat leidde tot een mooie gevarieerde stapel boeken. Ik kom daar later nog wel eens op terug. Een van de boeken was ‘u haalt de veertig niet van Dirk Boterblom’. Het is een aanstekelijke mix van een schelmenroman waarin Dirk uit de doeken doet hoe hij zijn handel en wandel bij elkaar scharrelt en een zelfhulpboek waarbij Dirk vertelt over zijn verslavingsdemonen. De scenes over het afkickproces gaat van dik hout zaagt men planken en dat is dit geval helemaal niet erg. Voor Haerlems Bodem schreef ik deze recensie: oprecht verhaal wint het hart van de lezer 

Foto door Karolina Grabowska/Pexels

Je vindt misschien dit ook leuk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.