Straatparels

Body positief rolmodel

Deel dit bericht:

Bijna een maand geleden stonden we illegaal op Schiphol bij aankomsthal 4 met een riem, wat snoepjes en een ongeduldig hart. We waren soepeltjes de controlemannen in blauw uniform gepasseerd – nee, geen vuiltje aan de lucht we moeten hier even zijn, wat dan wel te denken geeft als er echt iets aan de hand is. Wachten duurt lang en wat is het saai op Schiphol zonder winkeltjes en reuring. Niet te doen eigenlijk, tenzij je op de hondenliefde van je leven wacht.
We stonden niet alleen te wachten op Vlucht KL 771 uit Aruba. Lisa van Pepperfriends stond daar ook. Lisa is een van de vrijwilligers van Sgr Pepperfriends, de organisatie die op Aruba honden opvangt en zoveel mogelijk herplaatst. Deze club doet enorm veel goede dingen voor de zwerfhonden en katten, en daarom een shout-out naar de vrijwilligers van het team van Stg. Pepperfriends.

Voordat Queeny bij ons kwam had ze al een nestje van 7 puppy’s opgevoed, en misschien daarvoor nog een nestje, dat is niet bekend. Wel weten we dat is in november 2020 zwanger in de opvang is terechtgekomen, en dat haar puppy’s allemaal gezond en wel geadopteerd zijn. Queeny heeft haar moederrol vervuld en dat heeft geresulteerd in een schattig buikje waar het velletje wat loshangt en de tepels nog goed zichtbaar zijn. Na de eerste week ben ik met Queeny naar de dierenarts in het Kenauapark geweest en onze dame is geheel en al gezond verklaard. Op weg naar veel gezonde en gelukkige jaren!

Je vindt misschien dit ook leuk..