Straatparels

Bizar is misschien niet het goede woord

Deel dit bericht:

Maar raar is het wel.  Op regenachtige middagen, of als ik niet zo goed weet wat ik precies zoek, doe ik inspiratie op via stockfoto-websites, verzamelplekken voor iedereeen die een foto of tekening bij een verhaal zoekt. Ik mag er graag ronddwalen.

Deze foto vond ik met het trefwoord ‘jongeren’. Wat bezielde de maker tot deze compositie? En in welke situatie zou je deze foto kunnen gebruiken? Een knappe man, tatouages, een badeentje en een meisje dat door het badkamerraam kijkt. Voor de (her-)kenners: dit meisjes is met tientallen gezichtsuitdrukkingen gefotografeerd en haar beeltenis siert menig droge rapportage op. Dikke kans dat je haar eerder onder ogen hebt gehad. Meer stockfoto’s? Check deze video:

Je vindt misschien dit ook leuk..